PURE Pop Up tuo kotimaisen designin Oulun Pikisaareen!

Keväinen pop up -tapahtuma PURE Pop Up on jotain ehtaa, aitoa, raikasta ja suomalaista. Se tarjoaa ensipuraisun kotimaisin mielenkiintoisin brändeihin ja aidoista luonnonmateriaaleista valmistettuihin tuotteisiin.

Tapahtuma toimii RUOKO designin omana showroomina, löydät sieltä malleja mittatilauskalusteistamme; voit suunnitella unelmiesi kalusteen ja tehdä tilaukset suoraan kaupalta. Mukana myös pientuotemallistomme ja 20 muun kotimaisten yritysten tuotteita: kalusteita, valaisimia, kodintuotteita, asusteita, luonnonkosmetiikkaa, lähiherkkuja sekä luonto- ja metsäaiheisia printtituotteita. Tervetuloa tutustumaan upeisiin kotimaisiin brändeihin ja tekemään kestävät hankinnat kotiin tai kevään ja kesän juhliin.


Tapahtuma-aika: 3.-20.4
​Nyt viimeisillä viikolla meillä on runsaasti alennuksia kaupalla ja olemme auki:
Ti-pe klo 12-18
La klo 11-16

​Mukana yli 20 kotimaista brändiä:
Luoto Cosmetics   Papurino  Tuohi design  Naskali leather   Bloom By Armi Helena   Rilla Tervonen  Punkalive   Koi design   Nunnukka design   Helle visuals   HETKINEN   Teeleidi   Pausekorut   YO ZEN  ChocoSomnia   Sukarwood   Klo design   Ester Visual   Mariel design   Mettäntytöt


Tapahtumaa kannattaa seurata Instagramissa ja Facebookissa:
 ​​


@purepopup
PURE Pop Up & Showroom
  1. Managing Director
  2. Managing Director
  3. Managing Director
  4. Managing Director
  5. Managing Director